Astrologia

 
L’ astrologia intuïtiva Vedanta ens ajuda a reconèixer qui som realment.
Ens ajuda a trobar les eines que ens permeten ser lliures, incrementant el nivell de presència educant la ment a estar aquí i ara.
Ens ajuda a promoure el no-dubte i la seguretat personal, al ser conscients dels propis dons i talents, i utilitzant la intuïció, el discerniment i la comprensió.

TALLERS D’ASTROLOGIA INTUITIVA:

Per començar a aprendre astrologia començarem per conèixer els planetes que ens influeixen, la seva casa, el seu signe i aspecte. En cada taller s’explicarà un tastet de mitologia grega, per tal de conèixer l’arquetip del planeta, i també analitzarem la seva energia, les seves característiques i les seves simetries. Una vegada coneixem la seva representació, s’interpretarà el planeta en sí a cada component del grup a través de la seva carta astral, per tal de conèixer com afecta en la nostra personalitat i estructura mental. I buscarem solucions per tal d’activar el planeta amb tot el seu potencial, i comprendre els bloquejos que ens pot portar si no utilitzem bé l’energia del planeta.


TALLER:

Mart: Principi d’acció: el guerrer, l’ energia, el moviment…
Venus: Principi d’harmonia: les relacions, l’amor, l’autoestima, la bellesa, l’art…
Mercuri: Principi de contacte: la comunicació…
La Lluna: Principi de indefinició: la nit, els nens, les emocions, la mare…
El Sol: principi d’ordre: la jerarquia, la expressió, el que un vol…
Júpiter: Principi de normativitat: les normes, les lleis, la culpa, els judicis…
Saturn: Principi de concreció: lo estable, l’esforç, les pors, la frustració…
Urà: Principi de immediatesa: la rebeldia, lo nou, trencar amb lo establert…
Neptú: Principi de extremisme: lo subtil, la boira, la espiritualitat..
Plutó: Principi de absència-integració: la transformació, els traumes…


OBJECTIUS:

AUTOCONEIXEMENT
APRENDRE A INTUÏR
COMPRENDRE EL PERQUÉ DELS NOSTRE BLOQUEJOS
CONÈIXER TOT EL NOSTRE POTENCIAL I ACTIVAR-LO
APRENDRE A INTERPRETAR LA CARTA ASTRAL
PAUTES EDUCATIVES PER A NENS


ASSESSORAMENT AMB INTERPRETACIÓ DE LA CARTA ASTRAL

ACOMPANYAMENT EN MOMENTS DE DUBTE I INCERTESA. Entendre les causes i trobar les millors solucions a qualsevol tipus de procés (físic, psicològic, interior).

A NIVELL TERAPÈUTIC: és un meravellós mapa que permet recavar infinites informacions sobre predisposicions i tendències. A més aporta solucions i eines.

EDUCACIÓ INFANTIL I JUVENIL: Cada nen/a posseeix eines i dons innats. Afavorir el que és natural en el nen, adolescent o en l’adult dóna llibertat, espontaneïtat i naturalitat. L’art de l’ educació està en trobar aquests dons i despertar-los així com trobar els punts més febles i enfortir-los.

L’ astrologia possibilita que pare, mare i educador/a comprenguin les conductes i hàbits més freqüents de fills i alumnes, el que condueix a crear confiança, a generar llaços afectius estables i aconseguir que s’ enamorin del saber i de la vida.

MÉTODE D’AUTOCONEIXEMENT: aporta claredat sobre la naturalesa essencial de l’ésser humà i de l’entorn que l’envolta. Genera major comprensió d’un mateix, de la pròpia vida i de la transcendència d’aquesta.

TRÀNSITS: Saber quins canvis s’estàn produint i trobar solucions per poder-los afrontar.

REVOLUCIÓ SOLAR: Cada any el dia del nostre aniversari el sol es troba al mateix lloc que al moment de néixer i ens mostra un escenari nou al interaccionar amb la resta dels planetes durant un any sencer. Regala’t cada any una lectura de revolució solar, es la millor manera de començar el teu any.


IMPORTANT: NO ES REALITZEN PREDICCIONS. No fem una interpretació predictiva, des de la nostra perspectiva, l’important és aquest moment i la situació actual de la persona.