Biodescodificació

Aquesta forma d’acompanyament permet conèixer el sentit biològic o codificació de les malalties, ja siguin físiques, funcionals, orgàniques, psicològiques o bé bloquejos de tipus existencial o una manera de comportament que ens perjudica. Porta a la consciència la informació que està manifestant el cos malalt i/o la psique i és un camí cap a la comprensió dels mecanismes que permeten recuperar la responsabilitat de la pròpia salut i estabilitat interna.
 

Preguntar-nos quin és el propòsit o sentit d’una malaltia o d’una situació dolorosa ens ajuda a abandonar la idea de ser víctimes o d’acusar a uns altres, ens pot fer veure la nostra vida d’una forma global i la influència que aquesta té en relació amb les vides d’altres persones, el comprendre aquests mecanismes ens acosta a la maduresa emocional./div>

 
Segons la biodescodificación la malaltia és un programa biològic de supervivència per adaptar-se a situacions d’impacte emocional, fruit dels conflictes que afecten a tot ésser viu en la naturalesa. L’estudi dels quadres patològics ens mostra coses que fins llavors no volíem admetre, si assumim el missatge que ens donen podem transformar l’experiència de dolor en un procés que ens permet créixer.
 
L’objectiu de la teràpia és aprendre a distingir quan estem en el present i quan no i desenvolupar la destresa d’estar-ho de forma continuada, estant atents a l’aquí ara, així gran part dels programes inconscients i creences limitants gravats en la nostra psique per herència genètica o experiències traumàtiques, al no abandonar-nos a ells donant-los força i creant sinapsis neuronals cada vegada més resistents i generant conseqüències a nivell físic (malalties), psíquic (malalties mentals) i psicològic (bloquejos, depressions, buit existencial…) van desapareixent o tenint un efecte menor.
 
En identificar els programes inconscients que ens bloquegen, el fet de conèixer-los ens dóna una informació valuosíssima per saber quan els nostres pensaments “van per lliure” cap a aquests programes i no fan part del que esdevé, l’exercici voluntari de portar la nostra atenció al present de forma continuada, és a dir, als nostres sentits, ens ensenyarà a diferenciar quan estem recordant, imaginant, comparant, enjudiciant i gastant una quantitat enorme d’energia per tot això, en comptes d’estar escoltant, veient, sentint amb el sentit del tacte, fent olor, agradant o ben utilitzant el nostre intel·lecte per decidir, reflexionar, planificar… amb el nostre màxim poder d’atenció.
 
Eines amb les quals treball:
 
PNL: (Programació Neurolingüística) per al canvi de creences limitants.  
Hipnosis Ericksoniana connecta conscient i inconscient.  
La teràpia Transgeneracional o teràpia psicogenealógica, estudiant el nostre transgeneracional podem prendre consciència de la seva influència en la nostra vida.  
El Projecte Sentit de Marc Frèchet aporta la informació continguda en els anhels o conflictes tant conscients com a inconscients dels nostres progenitors al voltant de la nostra concepció, gestació i part i que va quedar gravada en la nostra psique.  
Els Cicles Biològics Memoritzats, de Marc Frèchet investiga els cicles inconscients responsables de la repetició d’esdeveniments.  
L’Astrologia i Astrodiagnosis intuïtiva ajuda a trobar l’origen emocional dels problemes de cada persona i els dons o talents innats que posseeix per afrontar aquelles àrees que li suposen una major dificultat, que són justament en les quals més pot evolucionar. 
 
CONTACTE:
Pilar Quintana
Consulta cita previa
Móvil: +34-627419679
Tf. +34-972687041
pilarkintana@hotmail.com