Bols de quars

BENEFICIS TERAPÈUTICS DELS BOLS DE QUARS

-Els Bols de Quars són una de les noves eines de sanación més poderoses de l’Univers, amb propietats curativas comprovades científicament.

-A través del so penetren les cèl·lules, activant i regenerant la memòria cel·lular per sanar i modificar patrons físics, emocionals, mentals, i espirituals desalineats (l’estructura cel·lular del cos humà està conformada fonamentalment per sals Cristal·lines
de Sílice -quars-, la qual cosa significa que l’essència d’un Cristall és idèntica a la de l’ésser humà).

-Generen estats cerebrals de profunda relaxació, alliberant stress i tensions del cos. Disminuint qualsevol tipus d’activitat mental excessiva, per aconseguir estats de benestar, pau i alegria.

-Augmenten l’energia per mitjà de l’estimulació del líquid cefaloraquidi (possiblement la forma física de l’energia Kundalini)

-Impulsen a l’A.D.N. per localitzar ràpidament la proteïna que necessita per reproduir-se, regenerar-se i generar energia cel·lular; revertint el procés d’envelliment.

-Harmonitzen, alineen i revitalitzen els Chakras i Cossos subtils (amb els seus òrgans i glàndules corresponents).

-Netegen l’aura d’energies negatives, impermeabilitzant l’ésser de persones. Remouen a més energies negatives o estancades d’entorns i espais físics, efectuant un Feng Shui energètic, expandint vibracions d’harmonia.

-Remouen les “sals cristal·litzades” de malalties, patologies o bloquejos energètics de qualsevol ésser viu, per després rebre la informació sonora d’equilibri, harmonia i salut.

-Ossos: Els sons penetren en els ossos i faciliten la lubricació articular, atorgant millor mobilitat i flexibilitat.

-Músculs: activen certs processos depurativos que li permeten a la massa muscular retornar al seu estat harmònic.

-Sang: El torrent sanguini amplifica el seu oxigenación i dinamitza el seu trànsit a través de les venes i artèries (doncs el fluid sanguini estàs conformat per partícules piramidals de cristall de quars, que en prendre contacte amb el so, comencen a prémer i a emetre lluminoses irradiacions sanadoras)

-Ajuden a normalitzar la pressió arterial i el ritme cardíac.

-Sistema Nerviós: Corregeixen les desintonías existents en els microcircuitos i neurotransmisores cerebrals, reconectándolos i activant-los.

-Sincronitzen i equilibren les freqüències vibratòries de tots dos hemisferis cerebrals, generant profunds estats de relaxació, alliberant en gran manera tot tipus de maldecaps.

-Reactiven àrees i funcions del cervell, que impulsen la preuada secreció d’hormones de autosanación: la Endorfina.

-Estimulen l’activitat de les ones alfa del cervell o meditació profunda.

-Casos de visió, audició o expressió oral reduïda mostren notables graus de millorança, obrint a més nous camps de percepció, despertant àrees cerebrals dormides, ampliant l’expressió de l’Ésser.

-Els bols de quars emeten ones sinusoides que penetren profundament l’estructura cel·lular del cos, és com tenir un massatge sonor a nivell intern (àtoms, molècules, cèl·lules, glàndules i òrgans del cos humà).

-Produeixen canvis positius en el sistema nerviós, immunològic, endocrí i neuropéptido.

-Generen estats acrescuts de consciència.

-Desenvolupen el pensament creatiu i la memòria.

Meditacions realiltzades pel grup AKASH