Kung-fu

 

Kung fu dels 5 animals

“CHA-TE-DO”

 

Kung-Fu terapèutic basat en el Cha-te-do.

Indicat per a tractaments de reeducació postural, estats d’esgotament, hiperactivitat, insomni, estrès, irritabilitat, depressió i per millorar la psicomotricitat, l’elasticitat, les articulacions, la circulació i aprendre alhora defensa personal per a possibles agressions i un major control sobre la respiració.
Ideal per a totes les edats, no importa l’estat del practicant, els exercicis es poden adaptar a qualsevol persona i a qualsevol estat que aquesta tingui.

Amb l’exercici de 20 minuts diaris, obtenim un gran benefici sobre el nostre cos, ment i esperit. Obtenim el nostre propi equilibri intern per viure una vida més completa.

Aquest Kung Fu va nèixer de l’observació de diferents arts marcials com el Karate, Ioga, Tai Chi, Meditació, Qi Gong, Kick Boxing, Muai Thai, i de l’observació dels meridians i els seus recorreguts.


Significat de Cha-Te-Do:
– Chao significa Niu, fecundació (energia ancestral), Interior (datien magatzem d’energia), naixement (arribar a la comprenssió de la naturalesa).
-Te significa Mà, lluita interna i externa per mantenir-nos sans, àgils, joves, actius, alegres i agraïts.
-Do significa Via/Camí, realitzar els somnis d’un conforme al seu voltant i conduir la seva vida sempre per millorar i per créixer com un més en l’univers infinit i etern per aconseguir així la felicitat.
Els tres units, Chao-Te-Do “el camí amb la teva mà (el teu ser) cap el teu naixement interior”.
El Tao de Chao-Te-Do, es basa en ser realment un animal, ja que els animals en el seu hàbitat natural no tenen malalties de cap tipus, viuen lliures sense preocupacions ni obligacions, simplement se senten vius conforme a la naturalesa.

Cha-Te-Do no només es tracta de sobreviure i ser una persona més en aquest món, sinó, de trobar-se amb un mateix com l’ésser únic i especial que és, a partir d’aquí viure de manera conscient en qualsevol tasca que realitzi en la seva vida de manera plena i feliç.

A càrrec de Josep Sivillà (Cinturò Negre 7è DAN Kung Fu)

BENEFICIS

 

 
Millora el to muscular i la flexibilitat
Massatge als òrgans interns
Millora els hàbits de la respiració
Estimulació del reg sanguíni
Canalitza adequadament l’energia física
Augment de l’autoestima
Desenvolupament de l’atenció, concentració i memòria
Desenvolupament de la creativitat
Harmonització de la personalitat i del caràcter
Millora la comprensió i la interacció amb els altres
Baixa el nivell d’estrès infantil

HORARIS

 

Kung-fu per a nens

Divendres de 17:15h a 18:15h i de 18:30h a 19:30h

Kung-fu per adolescents i adults

Divendres de 19:45h a 21:15 h