TELES AÈRIES
És una activitat en la qual bàsicament grimpes, et penges i
t’agafes de la tela. Tonificaràs la musculatura i agafaràs força física.
Vine a provar-ho i descobreix els beneficis d’aquesta activitat

TELES AÈRIES

És una activitat en la qual bàsicament grimpes, et penges i t’agafes de la tela. Una disciplina que només estava a l’abast de l’acrobàcia i el circ, ara s’apropa a qualsevol persona que li agradi treballar amb el cos i la ment d’una forma diferent.
Tonificaràs la musculatura i agafaràs força física, especialment a braços, mans i abdominals. És una tècnica de suspensió, i per tant tot el cos reacciona a la gravetat. Però els beneficis van més enllà del que es veu. La sensació d’estar jugant, ens ajudarà a marxar del jo adult, que potser en moments és avorrit i controlador. Les hormones de la felicitat (les endorfines...)es disparen. La connexió amb el teu nen-a intern és instantània.
                 Carmen
Telèfon: 605 462 576
E-mail: nirmalaolot@gmail.com

TRUCA’NS I VINE A PROVAR

BENEFICIS DEL IOGA
AMB TELES

  • La sensació de llibertat, al treballar en suspensió, relaxa.
  • Al treballar sense que la columna vertebral rebi cap pressió, es fomenta l’alineació i descompressió de les vèrtebres.
  • Millora l’afluència de la circulació sanguínia al cap, el que incrementa la capacitat de concentració i el rendiment intel·lectual.
  • Els estiraments de la musculatura de tot el cos i el treball d’esquena permet millorar la postura corporal, la resistència cardiovascular i la força muscular i incrementa la flexibilitat i la mobilitat del cos.
  • Les sessions resulten molt divertides i la professora ensenya tècniques i moviments que multipliquen les possibilitats del cos, i per això es guanya expressivitat corporal.
Carrer Joaquim Vayreda, 13,
17800 Olot (Girona), Spain
CONTACTE AMB NOSALTRES
AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE COOKIES I POLÍTICA DE PRIVACITAT I KIT DIGITAL